Motivation

Har du det som krävs för att lyckas? Saknar du motivationen?

 

Med mina tekniker och din vilja att hitta motivation, då har jag precis det som du behöver. Oftast räcker det med ett par tillfällen som vi träffas för att tillsammans göra det som du behöver. Jag har verktygen och du har redskapet.

 

Många blir förvånade hur enkelt det är att oftast hitta tillbaka till sin form och för det mesta komma tillbaka starkare än någonsin. Vår hjärna kan vara vår värsta fiende men den kan också vara vår bästa vän om vi använder den på rätt sätt.

 

Gör man jobbet grundligt behöver man inte oroa sig att man ska få ett dåligt icke hållbart resultat. Vi förändras hela tiden. Metoderna jag använder mig av gör så att vi tillsammans kan göra det som krävs för att motivationen ska sätta sig på djupet hos dig.

 

Chicago bulls stora basketstjärna Michael Jordan använde mental träning och hypnos före sina matcher. Listan kan bli hur lång som helst av stjärnor som använder sig av mental träning, visualisering och hypnos i en kombinerad form.

 

Tiger Woods använde mental träning, visualisering och hypnos i det tidiga åren av sin karriär. Han började som 13 åring använda sig av dessa verktyg. Hans pappa Earl förstod tidigt att Tiger var extra ordinär. Andra kända golfare som också använde sig av hypnos, visualisering och mental träning är b.l.a Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Lee Trevino.

 

 

 

 

Copyright © JohanGlans.com All Rights Reserved