Johan Glans referenser

KEOLIS SVERIGE AB – JÖNKÖPING

”Mycket engagerande föreläsning”
”Bra med de övningarna vi fick göra”
”Jag har börjat tänka mer positiv, inte ödsla energi på sådant som jag ändå inte kan påverka”

Christina Lembke
Marknadsutvecklare

Personlig resa

Jag tänkte ta och passa på att tacka så otroligt mycket för hjälpen jag fick när jag var hos dig. Mitt liv har förändrats dramatiskt.
Det har varit turbulent med flytten, men äntligen börjar bitarna falla på plats. Jag upplever jordbundna i närheten ibland, men jag märker ingen negativ effekt av dom alls. Dessutom kan jag hantera livet på ett helt annat sätt även om det är turbulent. Jag lägger inte problemen utanför mig själv längre och låter människor vara som de är utan att reagera på det. Det kunde jag inte göra tidigare. Förändringarna kom efter jag hade varit hos dig. Så ännu en gång, tack Johan för den fina hjälp jag fick. Den blev livsförändrande.

Allt gott till dig

Vi ville jobba med mental träning och stärka tjejernas självförtroende, därför bjöd vi in Johan Glans till vårt gäng med 14-åriga fotbollstjejer. På ett roligt och väldigt entusiasmerande sätt kickade Johan igång nya tankar hos tjejerna. Igenkännande skratt, några tårar och en väldigt varm känsla av gemenskap spred sig i lokalen när han var där. Tjejerna fick konkreta verktyg att använda och många aha-upplevelser. De har lärt sig avslappning och vikten av att tänka positiva tankar. Att det hände något med tjejerna blev tydligt för oss ledare. Uppladdning inför match och fokus har förbättrats och de har också blivit bättre på att peppa varandra. Att vi inte förlorat en enda match sedan Johan var och pratade på Åsavallen behöver ju inte ha något samband, men vem vet.

Tränare Anna Ross Nik

En oavgjord på 11 matcher har gjort att självförtroendet inte var på topp hos tjejerna i Jiks damlag. Vi ville därför hitta verktyg att använda för att komma tillbaka till ett vinnande spår igen. Därför bjöd vi in Johan Glans för att få tjejerna att tänka lite nytt. Johan var en härlig injektion som bjöd på mycket diskussioner och framför allt mycket skratt. Tjejerna tog med sig ett nytt sätt att tänka i olika jobbiga situationer under träning och matcher. Ett stort tack till Johan som fick 2 timmar att kännas som 5 minuter och som ville dela med sig av sina erfarenheter.

//James  (JIK)  Jönköpings Innebandyklubb Damer

Johan var hos oss på åkeriet två lördagar och höll mycket inspirerande föredrag om att tänka positivt.
Jag som chef tycker att positiviteten och intresset på arbetsplatsen har ökat efter Johans föredrag.
Jag rekommenderar Johan då han får personalen att tänka på ett annat och positivare sätt.

Karl-Anton Sjö, Platschef Schenker Åkeri Jönköping.

© Johan Glans | info@johanglans.com